Graafinen
suunnittelu


Kuvitustyö


Valokuvaus


Netti, ääni, musiikki

 


Yhteystiedot


Takaisin etusivulle

Valokuvaus

Kuvaan erityisesti suunnitteluprojektien yhteydessä mittatilaustyönä. Kun teen sekä graafisen suunnittelun, kuvaideoinnin että kuvauksen, on lopputulos kokonaisuus.

Tämä mahdollistaa kuvien omaleimaisen käytön, koska kuvatessa tai suunnitellessa voi nähdä kuvat niiden tulevassa käytössä. Ei tarvitse pysytellä tavanomaisissa rajauksissa, vaan kuvan voi suunnitella esimerkiksi syvättäväksi tai yhdistettäväksi kokonaan toiseen taustaan, tai itse kuva voi olla graafinen pohja tekstille.

Koska en pyri varsinaisesti uutiskuvaukseen tai dokumentaariseen kuvaukseen, saatan käsitellä kuvia voimakkaastikin. Hyvä kuva on tekijänsä luomus, jonka sävyt ja värit saavat lopullisen syvyytensä kuvankäsittelyssä.

Teatterin valokuvaaminen on erikoisalani. Teatteria palvelen myös kokonaisten esitysten, teatterien tai ohjelmistojen graafisella suunnittelulla.

Työnäytteitä teatterikuvauksista

Näytekokoelma muita valokuvia

Voit katsoa myös graafisen suunnittelun sivulta näytteitä kuvien käytöstä ja kokonaisten teatteriproduktioiden näytteitä. Kokonaisia julkaisuja tehtäessä käytän lisäksi free-ammattikuvaajia. Kuvitustyön sivulla on pitkälle viedyn kuvankäsittelyn tuloksia työnäytteissä.